Vooraf aan een fotoshoot

Hoe maak ik een afspraak?

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem contact met me op.

Stel ik maak een afspraak, wat dan?

Allereerst gefeliciteerd! Je hebt besloten jezelf een schitterend cadeau te geven. Dat alleen al verdient mijn respect. Als we de afspraak gemaakt hebben stuur ik je nog verdere informatie over praktische zaken als hoe bereid ik me voor, wat neem ik mee, etc. Zo kom je goed voorbereid aan op onze afspraak. Wel zo prettig toch?

Ik ben niet gewend zoveel geld aan mezelf uit te geven.

Dat begrijp ik volkomen! Darom heb ik een betalingsregeling zodat een boudoir fotoshoot ervaring haalbaar is voor ieders budget. Een boudoir shoot koester je de rest van je leven en je hebt de foto’s nog om er jaren van te genieten!

Wat als mijn foto’s tegenvallen?

Na jarenlange ervaring heb ik er alle vertrouwen in dat je je foto’s schitterend zult vinden. Mocht je om welke reden dan ook ontevreden zijn met het resultaat dan kun je altijd besluiten je foto’s niet te kopen.

Ik weet niet of ik het kan betalen.

Ik heb een betalingsregeling om de kosten voor je te spreiden. Wil je hier meer informatie over? Stuur me dan even een berichtje.

 

Fotoshoot

Ik heb het nog nooit gedaan, kan ik wel poseren?

Natuurlijk is het spannend als je dit nog niet eerder hebt gedaan. Gelukkig voor jou is het niet mijn eerste keer 🙂

Ik help je, coach je. Vooraf hebben we besproken welke stijl je wilt en wat je mooi vindt aan jezelf. Heb vertrouwen, komt goed!

Zijn alle vrouwen die je fotografeert modellen?

De meeste van mijn klanten zijn moeders die nog nooit eerder voor een professionele fotograaf hebben gestaan. Ik hou ervan om vrouwen van alle vormen, maten en achtergronden te fotograferen.

Af en toe zal ik professionele modellen huren om te fotograferen. Soms om te trainen, soms omdat ik de afbeeldingen voor promoties kan gebruiken.

Ik vind het best spannend, mag ik iemand meenemen?

Jazeker! Als jij het gevoel hebt dat deze persoon jou meer op je gemak laat voelen en een positieve bijdrage levert aan deze leuke ervaring, is ze van harte welkom!

Ik hoor het graag van tevoren van je enne … wel maar eentje he!

Ik ben niet zo’n kanten lingerie meisje. Kan ik dan nog wel een boudoir shoot doen?

Zeker! Lingerie (en kant) is niet de enige manier om sexy te zijn en je sexy te voelen. Je kunt een boudoir fotoshoot doen in een jurk, sweater, sportkleding, kleding van je partner … Laat maar weten als je meer in detail met me wil sparren over je garderobe!

Doe je ook haar extensions?

Hair extensions kan de visagiste stylen samen met je eigen haar. Heb je nog geen extensions, laat deze plaatsten voordat je naar de fotoshoot komt.

Ik ben erg nerveus. Is dat normaal?

Het is absoluut normaal om nerveus te zijn voor je boudoir-sessie, dus maak je geen zorgen. De meeste van mijn klanten zijn in het begin nerveus tot de sessie op gang gekomen is. Nadat het is begonnen, begin je te ontspannen. Als je nog steeds nerveus bent, probeer dan deze ontspanningstips die ik in een andere blogpost heb gegeven: Klik hier.

 

Na een fotoshoot

Komen mijn foto’s op de site en social media?

Het korte antwoord: Dat bepalen we samen.

Het langere antwoord: jij bepaalt waar de grens ligt. Stel dat we een fotoshoot doen met lingerie en impliciet naakt, dan kun jij bijvoorbeeld aangeven dat je alleen de lingerie op de site wilt hebben. Natuurlijk zou ik je foto’s graag plaatsen. Je hebt waarschijnlijk aan de hand van mijn foto’s besloten een shoot met me te doen. Ik heb voorbeelden van mijn werk nodig. Dus: ja graag, maar jij bepaalt waar de grens ligt. No hard feelings!

Of en welke foto’s binnen jouw grenzen geplaatst worden voor mijn portfolio bepaal ik.

We maken een overeenkomst samen waar we de details in zetten. Zo hebben we beiden altijd de gemaakte afspraken bij de hand. Wel zo duidelijk!

Wat als ik een product wil die jij niet aanbiedt?

Van elke foto die je bestelt, krijg je het bestand van mij waarmee je zelf een ander product ergens kunt aanschaffen.

Nadat ik mijn bestelling gedaan heb, kan ik in de toekomst nog bestellingen doen?

Nee. Ik doe één kijk en bestel sessie. Gezien mijn beperkte opslag, bewaar ik alleen je bestelde foto’s.

Kan ik alleen de digitale bestanden krijgen?

De digitale bestanden zitten in ieder pakket die je afneemt. Je kunt ervoor kiezen af te zien van het product uit het pakket, maar de prijs blijft gelijk.