Veel gestelde vragen

 • Boudoir fotosessie
Expand All | Collapse All
 • 1. Mag ik een vriendin meenemen?
   

  Zeker wel! Neem gerust een vriendin mee naar je fotoshoot.

  Als je toch bezig bent ... vraag vooral naar de specials voor het boeken van een shoot samen!

 • 2. Komen mijn foto’s op internet?
   

  Niet tenzij jij hebt gezegd dat het goed is! Elke klant op mijn website heeft me schriftelijke toestemming gegeven om haar afbeeldingen te plaatsen. Privacy is erg belangrijk voor me. Als je besluit dat je ze niet wilt delen, is dat prima. Als je toestemming wilt geven, wil ik ze graag delen, zodat andere vrouwen een idee kunnen krijgen van hoe de ervaring eruit ziet en voelt.

 • 3. Ik heb ideeën nodig! Kun je me helpen?
   

  Natuurlijk! Ik ben hier om te helpen. Zodra je sessie is geboekt, geef ik je suggesties over kleding, thema’s, wat wel en niet doen zodat je helemaal goed voorbereid bent!

 • 4. Ik heb “probleemgebieden”, gebruik je Photoshop?
   

  Ja! Photoshop kan de meest voorkomende problemen verminderen of volledig verwijderen. Ik bewerk minder dan veel andere boudoir fotografen. De foto’s moeten wel echt lijken. Na zoveel fotosessies ken ik de verlichting en poses om je specifieke lichaamstype te flatteren, ongeacht je rondingen of leeftijd. Photoshop gebruik ik vervolgens om de afbeeldingen te perfectioneren.

 • 5. Ik ben geen model en ik heb dit nog nooit gedaan. Is dat een probleem?
   

  Door de jaren heen heb ik vrouwen van alle leeftijden, vormen en maten gefotografeerd. Haast niemand weet bij binnenkomst hoe ze moeten poseren en iedereen vertrekt met geweldige foto’s!
  Lees enkele aanbevelingen voor voorbeelden van hun ervaringen. Je hebt een fotoshoot met mij geboekt om je je op je best te laten zien en voelen. Ik garandeer dat je vertrekt met een nieuw gevonden vertrouwen. Jouw enige taak: plezier maken en ontspannen. Is te doen toch? Ik vraag alleen dat je me je vertrouwen geeft. Met geweldige poses, belichting en hulp, zul je dol zijn op je beelden.

 • 6. Heb je een fotostudio?
   

  Ik heb geen eigen fotostudio. De meeste fotoshoots doe ik in een fotostudio in het centrum van Utrecht (Fotostudio De Vrije Wolf). Omdat ik zo mobiel ben, kan de sessie ook bij jou thuis of in een hotel/b&b als je wilt. Ik neem alle benodigde spullen mee, zo lukt het altijd om in elke ruimte mooie foto’s te maken. Op andere locaties fotograferen is ook een optie, laat gerust je ideeën horen!

 • 7. Een mannelijke boudoirfotograaf? Eeh …
   

  Ah ja, de spreekwoordelijke olifant in de kamer! Sommige vrouwen zijn onzeker over een mannelijke boudoirfotograaf, terwijl anderen er de voorkeur aan geven. Er zijn eigenlijk heel wat voordelen aan het hebben van een mannelijke boudoir fotograaf, hier zijn 5 redenen waarom. Ik garandeer je een relaxte, comfortabele, professionele en gezellige sfeer.
  Eén ding is zeker, ik maak foto’s waarvan jij en je partner zullen genieten!

 • 8. Bied je haar en make-up service?
   

  Absoluut! Je haar en make-up laten doen door een visagiste is een vast onderdeel van je ervaring. Geniet, ontspan met een glas wijn en klets een beetje met mij en de visagiste voordat we gaan fotograferen.

 • 9. Ik weet nog niet wat ik wil bestellen. Kan ik beslissen als ik de foto's zie?
   

  Ja hoor!
  Na je shoot heb je even pauze terwijl ik de selectie van de foto’s doe. Daarna gaan we door de foto’s en productopties. Als je eenmaal hebt besloten wat je wilt bestellen (fine art album, luxe metalen muurprint, etc.), duurt het ongeveer twee weken om de afbeeldingen te bewerken en nog eens twee weken voordat de producten gereed zijn.

Heb je een vraag?