Boek een fotosessie

Jouw schoonheid komt tot bloei in mijn fotografie​​

Investeer in jezelf!

Je boudoir fotoshoot is niet alleen een fotosessie, het is een feest van vertrouwen, gekkigheid en alles wat je nodig hebt om op je gemak te voelen, in de studio, bij jou thuis of op een locatie naar keuze. Compleet met professionele make-up/haar, gelach, muziek en champagne.

De meeste van mijn klanten zijn geen modellen. Zij zijn hockeymoeders, CEO’s, vrouwen met rondingen … vrouwen die “altijd wilden” maar dachten dat ze nooit konden of durfden. Zelfs als je denkt dat je niet fotogeniek bent of de hele dag in je joggingbroek leeft, vind ik je innerlijke godin en je zult absoluut verliefd worden op je foto’s!

Laten we elkaar leren kennen

Je boudoir sessie plezier begint met een gesprek met mij (telefoon, video of persoonlijk). We kunnen het hebben over het tijdstip, de locatie, je wensen, outfits, poses en alles wat je verder wilt bespreken. Voel je vrij om je vragen, je beste vriendin en outfits mee te nemen die je zou willen gebruiken.

Jouw boudoir fotoshoot

Je fotoshoot is op een avond of een zaterdag of zondag. We kijken meteen naar je schitterende nieuwe foto’s. Niet lang daarna kun je je onsterfelijke sexiness uitpakken!

Op de dag van je fotoshoot beginnen we met het uitpakken van je outfits en selecteren we de mooiste en verleidelijkste voor jouw lichaam. Je wordt verwend door mijn visagiste-haarstyliste. Zij helpt je in de stemming te komen als boudoir supermodel. Tijdens de fotoshoot coach ik je met poses en wat te doen, terwijl mijn visagiste ons helpt met de styling. Maak je geen zorgen als je nog geen idee hebt, we helpen je met elke stap! Na een pauze (voor jou) speel ik een diavoorstelling van mijn favoriete afbeeldingen. Nadat je weer verliefd wordt op jezelf, selecteren we de definitieve beelden.

Elke boudoir fotoshoot is een speciale ervaring, met herinneringen die je een leven lang bijblijven … en de foto’s zelfs nog langer!

Neem contact met me om een ideaal moment te selecteren en bespreek met mij de details van je je droomshoot!
Als je dit altijd heb willen doen, moet je het nu doen. Niet uitstellen!

Heb je een vraag?