5 redenen om een ​​mannelijke boudoirfotograaf te kiezen

Boudoir is een geweldige ervaring. Ik geloof er heilig in. Een vrouwelijke fotograaf kan een 'veilige' keuze zijn, maar er zijn genoeg redenen om voor voor een ​​mannelijke boudoirfotograaf te kiezen.

Mannen en vrouwen zien vrouwen doorgaans anders

Door andere ervaringen, een andere mindset en andere intentie. Wat mannen sexy vinden en wat vrouwen sexy vinden, is niet altijd gelijk. Een vrouw kan een simpel hemdje oud en versleten vinden, terwijl een man die juist sexy vindt;
beste-boudoirfotograaf-utrecht-mannelijke-boudoirfotograaf-1jpg

Mannelijk perspectief

Vaak wordt een boudoirsessie als cadeau gegeven aan hun man. Dan wil iemand graag ook het perspectief van een man: Mij is verteld dat, omdat mijn klanten deze portretten krijgen als een geschenk voor hun man, ze de mening en het perspectief van een man willen.
Ik: "Welke foto's wil je in je album?"
Zij: "Kies jij maar, als man weet jij beter wat hij leuk vindt dan ik"
In alle eerlijkheid: als ik een cadeau zoek voor mijn vrouw, zou ik waarschijnlijk ook advies vragen aan een vrouw.

Sexy kant laten zien

Vaak is het voor een vrouw makkelijker om haar sexy kant voor de camera te laten zien voor een mannelijke fotograaf, omdat dat een dynamiek is waar ze enigszins bekend mee is.
beste-boudoirfotograaf-utrecht-mannelijke-boudoirfotograaf-2jpg

Mannelijke fotografen

Mannen maken meestal de foto's in bladen als Playboy, FHM, Maxim. Vrouwelijke fotografen domineren Boudoir als industrie vanwege de perceptie dat de klant en haar echtgenoot zich prettiger voelen als ze worden gefotografeerd door een vrouw. Weet dat zowel mannelijke als vrouwelijke fotografen zich richten op poseren, belichting, emotie en ervaring. We kijken niet echt naar jou, maar naar het maken van de beste afbeeldingen. Ik beloof je dat je een comfortabele, leuke en professionele ervaring zult hebben.
beste-boudoirfotograaf-utrecht-mannelijke-boudoirfotograaf-3jpg

Zoek de fotograaf die je aanspreekt

We zetten je op een voetstuk en herinneren je eraan dat je mooi, krachtig, sexy en speciaal bent. De fotograaf moet de beste zijn in zijn vak en je je vooral ontspannen en comfortabel laten voelen. En ... ja daar komt 'ie: je hebt er een klik mee :-)

Wat vinden anderen?

Neem even de tijd om een ​​paar beoordelingen van eerdere klanten te lezen, zodat je weet wat hun ervaringen waren.