Ik heb erg genoten van de fotoshoot

“Wat kan ik zeggen over Olaf! Hij is vriendelijk, ontspannen, professioneel, getalenteerd en plezierig om mee te shooten! Ik had het geluk om met hem op mijn Hollandse tour te werken en ik heb erg genoten van de fotoshoot.Olaf is geweldig achter de lens en zit vol met goede ideeën, hij is een genoegen om mee te werken en ik beveel hem van harte aan!Xx”

profile-pic
Coco

Ik ben dol op de foto's!

“Hallo Olaf,Ik ben dol op de foto's! Je hebt geweldig werk gedaan. Veel dank!Ik vind het ook goed dat je ze op je website publiceert. Allemaal. Het zijn prachtige kunstwerken!Groetjes,Irene”

profile-pic
Irene

Mooi!! Heel blij mee, dankjewel!

“Mooi!! Heel blij mee, dankjewel!Het is nog steeds moeilijk te geloven dat ik dit ben, bizar.Dankjewel dat je opnieuw mijn ontwikkeling als vrouw hebt gemarkeerd in prachtige foto’s!Groetjes,Lisa”

profile-pic
Lisa van Ginneken

Zeer aanbevolen!

“We hadden een last minute, en leuke boudoir fotoshoot in Brussel vandaag.Olaf is erg aardig en respectvol. Aangenaam communicatie en ontspannen sfeer.Ik zou graag weer met hem willen werken! Zeer aanbevolen!Steffie”

profile-pic
Steffie

Super leuk!

“Hallo OlafIk wil je nogmaals bedanken voor de fijne ochtend ik vond het echt super leuk.En wat een prachtige foto heb je geleverd. Ik vond het fijn dat Diana zo goed geholpen heeft en ik was snel op mijn gemak.Ik kan eindelijk zeggen tegen mezelf dat ik toch wel mooi ben.En ik vond het fijn dat mijn man erbij was hij heeft het ook erg leuk gevonden vandaag.Iets moois om naar terug te kijken dankjewel.Groetjes Marion”

profile-pic
Marion Moers

Een van de meest ontspannen en makkelijkste shoots die ik ooit heb gedaan.

“De fotoshoot met Olaf was een van de meest ontspannen en makkelijkste shoots die ik ooit heb gedaan. Hij is een fantastisch gemakkelijke persoon die een geweldig gevoel voor humor heeft. Gaat op een fantatische manier met zijn camera om en was vol energie, rondstuiterend een lach op onze gezichten brengend.Ik kijk ernaar uit om de beelden te zien, dit was een van mijn favoriete fotoshoots op deze Hollandse tour. Olaf is echt een erg leuke en getalenteerde fotograaf, met wie het heel erg leuk werken is.Ik kan hem niet genoeg aanbevelen!”

profile-pic
Emily