Over mij

Olaf is een echte teamspeler. Door zijn positieve houding en respectvolle manier van omgaan met mensen is hij in staat om samenwerking te creëren en te verbeteren. Olaf is goed in staat zich te verplaatsen in de ander en het begrijpen van de achterliggende belangen. Hij wordt hooggewaardeerd als coachende leidiggevende bij het realiseren van verbeteringen in de dienstverlening. Olaf is een analytisch en een creatief denker. Hij werkt sterk doelgericht en geniet van het bedenken van creatieve oplossingen bij lastige problemen.

Olaf heeft diverse rollen vervuld. Kenmerkend voor de rollen is het verbeteren van de performance van de dienstverlening van IT-organisaties met aandacht voor de processen, de tooling en de professionals. Bij diverse organisaties was hij verantwoordelijk voor het bereiken van verbeteringen in de dienstverlening. Hierbij heeft hij gewerkt met verschillende Service Management Tools. Met deze achtergrond heeft Olaf zich gespecialiseerd in Service Management. Hierin kan hij zijn talenten optimaal benutten.

Olaf heeft de HBO-opleiding Bedrijfskundige Informatica succesvol afgerond en is hij gecertificeerd Scrum Master. Daarnaast heeft hij de nodige trainingen gevolgd voor de verdere ontwikkeling van zijn ‘soft skills’.